til top
Bestill katalog
Bestill katalog
  • Spennende enebolig i Tønsberg
  • Spennende enebolig i Tønsberg
  • Spennende enebolig i Tønsberg
  • Spennende enebolig i Tønsberg
  • Spennende enebolig i Tønsberg

Stor tomt på hele 785m2.
Narverødveien ligger i ett attraktivt bolig område. Det er kun 8 minutter å kjøre til Tønsberg sentrum. Området er godt etablert, barnevennlig og med gangavstand til barnehager, skoler, Slagenhallen og Flintbanen.

Du trenger heller ikke å ta turen inn til byen for å få utført de nødvendigste gjøremål. I nærområdet finner du både Olsrød Park handlesenter, servicetilbudene på Tolvsrød og servicetilbudene på Jarlsø.

Nærområdet har flere tur- og rekreasjonsområder både sommer og vinter. Du har skjærgården ett steinkast unna med båthavn og badeplasser, samt lysløype.

Beskrivelse
På tomten er det prosjektert en enebolig hvor det er mulighet og gjøre mange endringer både utvendig og innvendig. 

Boligen som er prosjektert har en effektiv planløsning. Det første som møter deg er en stor entre og hall med trapp opp til 2.etasje. I 1 etasje er det 3 romslige soverom, eget bad og separat vaskerom/bod. I tillegg er det egen stue med utgang til overbygget terrasse og hage. I 2.etasje kommer du opp til kjøkken med åpen stue og kjøkkenløsning. Man har utgang med skyvedør til en stor delvis overbygget terrasse. Her er det i tillegg prosjektert egen avdeling med omkledningsrom, soverom og eget bad.

Ute er det dobbel garasje.

Adkomst
Fra Mammutkrysset ved kanalbrua kjør Ringveien østover. Kjør så igjennom 1 lyskryss og rett igjennom 3 rundkjøringer, før du tar til høyre i rundkjøring nr.4. Du er da i Presterødalleen. Her kjører du rett frem i 1,3 km, på Narverødveien, før du tar til høyre mot Råelåsen barnehage. Tomtene ligger like før barnehagen.